La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | CURSOS | MANIPULACIÓ D’ALIMENTS, SEGURETAT ALIMENTÀRIA I GESTIÓ D’AL•LÈRGENS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

formació i millora professional
MANIPULACIÓ D’ALIMENTS, SEGURETAT ALIMENTÀRIA I GESTIÓ D’AL•LÈRGENS A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA ,

Descripció

Curs a distància de 10 hores amb examen presencial. Cal reservar dia i hora per realitzar la prova (durada màxima 1,5h). S’hi inclouen dues oportunitats per superar l’examen.

L’objectiu del curs és obtenir el certificat de manipulador d'aliments, obligatori als llocs de treball relacionats amb l'alimentació i la restauració, així com el de la gestió d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries (Reglament (UE) 1169/2011, d'aplicació obligatòria des de 2014).

Per inscriure’s cal omplir el formulari d’inscripció de Ceina i abonar l’import íntegre de 55€.

Duració

10 hores

Dates

Horari flexible

Adreça

CEINA
Av. Europa, 7-9
general@ceina.com

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho