La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES | KE DIVI!, EMPRENDRE PER TORNAR ALS ORÍGENS

KE DIVI!, EMPRENDRE PER TORNAR ALS ORÍGENS, Coneix l’experiència d’emprenedors de la comarca

Anoia Empren

Coneix l’experiència d’emprenedors de la comarca

 

Ke divi!, emprendre per tornar als orígens

La família de Jordi Sangrà és de tradició hostalera. I ell, després d'estudiar, fer estades a l'estranger i treballar en diferents restaurants, reconeix que “arriba un dia en el que vols tenir alguna cosa pròpia”. I fer-ho “a prop de casa, podent comptar amb el suport familiar, sempre m'havia fet molta gràcia”. Un camí que en Jordi considera “un retorn als orígens familiars”.

I el juliol de 2014 va obrir a Calaf la cafeteria restaurant Ke divi!. Per engegar el seu propi negoci va recórrer al servei d'assessorament empresarial del Consell Comarcal de l'Anoia, on recorda que “ens van atendre molt bé, ens van ajudar a fer el pla d'empresa i a trobar finançament a través dels bancs”. Un suport que Sangrà considera “clau per haver arribat a aquest punt”.

 

Els inicis, però, no van ser fàcils. El jove emprenedor explica que Calaf, “és un poble, castigat per la crisi, i on les coses noves... t'han de conèixer”. Per guanyar-se el reconeixement i confiança dels clients van iniciar diferents activitats com sopars amb maridatge de vins, “coses que ens donessin vida”. La seva filosofia és molt clara: “no hem de fer el que fan els altres”. Per contra, Jordi Sangrà reivindica que volen “destacar-se i fer coses diferents, però sempre destacant la cuina tradicional”.

 

I així, “fa cosa d'un any vam començar a veure que la gent ens començava a respectar”. I les perspectives pel negoci del Jordi són bones: “estem creixent i estem mirant d'ampliar la capacitat del restaurant”.

 

El servei d’atenció a l’emprenedor del Consell Comarcal de l'Anoia, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’Ajuntament de Masquefa i l’Ajuntament d’Igualada, realitzen accions i serveis dirigits a totes les persones que estiguin pensant en obrir el seu propi negoci. S’ofereix orientació i assessorament dels passos i tràmits que s’han de dur a terme, des de l'anàlisi de l'oportunitat empresarial fins a la creació de l'empresa, a més d'oferir jornades, seminaris i activitats formatives per a millorar i ampliar les capacitats i habilitats dels futurs empresaris i empresàries.

 

Les accions d’emprenedoria que ofereixen aquestes entitats estan incloses dins el Programa Foment de l’Emprenedoria de la Xarxa Emprèn que està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu i incloses dins el Programa de Cens Local de Serveis a les Empreses que està subvencionat per la Diputació de Barcelona. Totes les persones que estiguin pensant a obrir el seu propi negoci poden adreçar-se a qualsevol de les quatre entitats on rebran informació i orientació per a la creació d’una empresa.

 

Pots veure el vídeo de l'experiència al següent link: https://youtu.be/FgjHDm8Qx-E

 

Més informació:

Consell Comarcal de l’Anoia - Plaça Sant Miquel, 5 d’Igualada. Tel. 938051585

Ajuntament de Vilanova del Camí. Centre Innovació Anoia – C/ dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí. Tel. 938054411

Ajuntament d’Igualada. Ig-Nova Tecnoespai – Av. Barcelona, 105 d’Igualada. Tel. 938066555

Ajuntament de Masquefa. Centre Tecnològic Comunitari – Av. Catalunya, 60 de Masquefa. Tel. 937727828

 

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho