La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES

LA REFORMA FISCAL ,

El dilluns, dia 2 de març va tenir lloc el curs “La reforma fiscal – com afecta a emprenedors i pimes” amb l’objectiu de donar a conèixer els aspectes més rellevants de la Llei 26/2014 de 27 de novembre en la que es modifica l’Impost sobre la renda de les persones físiques, i la nova Llei 27/2014 de 27 de novembre de l’Impost de Societats, i com afecta a emprenedors i empreses de reduïda dimensió.

En la jornada conduïda pel sr. Jaume Carles i el sr. Quim Carles s’han tractat els canvis més rellevants de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) explicant els principals canvis per les persones emprenedores i les persones físiques, s’han introduït les modificacions més essencials en l’Impost de Societats, posant èmfasi a les possibles alternatives que tindran les persones emprenedores i els empresaris que tinguin constituïda una SCP a partir de l’any 2016, i finalment s’ha parlat d’aspectes bàsics de l’IVA que tota persona emprenedora o empresària hauria de conèixer.

Aquesta formació ha tingut molt bona acollida per part de l’alumnat i ha estat totalment gratuïta pels assistents.

El curs “La reforma fiscal – com afecta a emprenedors i pimes” ha estat organitzat conjuntament pel Consell comarcal de l'Anoia, l'Ajuntament d'Igualada i l'Ajuntament de Vilanova del Camí, i està emmarcat dins el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i dels Centres Locals de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona. Aquesta acció formativa està cofinançada pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu i per la Diputació de Barcelona.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho