La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES

< 1 2
Notícies
19/03/18 INICI DE LA FORMACIÓ DE PREPARACIÓ DE COMANDES I CÀRREGUES AMB CARRETÓ
El passat dilluns 5 de març es va iniciar a “la Nau” de l’Ajuntament de Piera la formació de preparació de comandes i càrregues amb carretó organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia dins el programa Anoia Activa. El curs adreçat a persones que es troben inscrites com a demandants d’ocupació o millora d’ocupabilitat, té l’objectiu de millorar les competències tècniques necessàries per a manipular carretons elevadors i aprofundir en diversos àmbits que faran que els alumnes tinguin els coneixements per desenvolupar aquesta tasca. + info
19/03/18 FINALITZA LA DARRERA EDICIÓ DEL PROJECTE “JOVES PER L’OCUPACIÓ” AL CONSELL COMARCAL DE L’ANOIA
El passat dissabte 31 de març va tenir lloc la cloenda del Projecte Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia. L’acte es va fer a les instal·lacions de la Hípica la Tossa, empresa on s’ha dut a terme íntegrament el curs Apropa’t al Món del Cavall i que ha permès disposar d’un espai del tot òptim i favorable, per un aprenentatge basat en l’experiència pràctica i el contacte directe amb la realitat d’una ocupació: el cuidador de cavalls. + info
20/04/17 ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA: ANOIA SOCIAL
Voleu conèixer l’Economia Social i Solidària (ESS) i impulsar-la als vostres municipis? Voleu enfortir les iniciatives que ja existeixen, tot generant noves formes d'enfortir el desenvolupament econòmic local a la nostra comarca? Aquesta formació està pensada per a personal tècnic, càrrecs intermedis amb responsabilitats tècniques i/o de confiança política, de diverses àrees, especialment acció social, desenvolupament local, comerç, medi ambient, urbanisme i joventut o la persona o persones que consideri cada ajuntament de la Comarca. + info
20/04/17 SEMINARI DE MÀRQUETING DIGITAL
Seminari adscrit al Cicle de Conferències "Anoia 2.0" organitzat per al Consell Comarcal de l'Anoia per a entitats, associacions i petites i mitjanes empreses, on el que Primers Espases de diferents àrees del Marketing Digital ens expliquen de primera mà els secrets per a l'éxit dels nostres projectes. Entrada lliure. 26/06/2017 - 15.00h + info
INICI DE LA FORMACIÓ DE PREPARACIÓ DE COMANDES I CÀRREGUES AMB CARRETÓ,

El passat dilluns 5 de març es va iniciar a “la Nau” de l’Ajuntament de Piera la formació de preparació de comandes i càrregues amb carretó organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia dins el programa Anoia Activa.

El curs adreçat a persones que es troben inscrites com a demandants d’ocupació o millora d’ocupabilitat, té l’objectiu de  millorar les competències tècniques necessàries per a manipular carretons elevadors i aprofundir en diversos àmbits que faran que els alumnes tinguin els coneixements per desenvolupar aquesta tasca.

La formació consta de 185 hores de les quals 20 són d’aprenentatges transversals i 165h estan dedicades a aprenentatges específics concrets: Procediments per la preparació de comandes, sistemes i equips per la preparació de comandes, envasos i embalatges i manipulació de carretó.

La mesura formativa de preparació de comandes i manipulació de carregues amb carretó és un ampliació de la mesura formativa de seguretat en el maneig i conducció de carretons elevadors i plataformes elevadores mòbils de personal que s’ha dut a terme en edicions anteriors.

Enguany la proposta es durà a terme en dos municipis: Piera i Masquefa. L’objectiu és formar a persones perquè assoleixin el perfil que actualment demanen les empreses de la zona i propiciar d’aquesta forma la possible contractació. D’altra banda, volem afiançar la col·laboració entre les tres entitats (Consell Comarcal de l’Anoia, Ajuntament de Piera i Ajuntament de Masquefa) alhora d’executar accions conjuntes.

Es proporciona als alumnes els instruments i eines necessaris per a portar a terme les funcions que caracteritzen la intervenció professional definida. I assolir el coneixement i el domini d’habilitats i destreses adequades per la tasca professional així com promoure l’autoestima i autoconfiança dels participants facilitant la seva inserció laboral.

El programa Anoia Activa, està coliderat pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada i totes les seves accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho