La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10>
Notícies
04/04/13 L'ÀMBIT D'ESTRATÈGIES PER A L'OCUPACIÓ, PRESENT A LA FIRA DE MASQUEFA
El passat dijous 21 de març, es va dur a terme la setena edició de la Fira Futur de Masquefa, una Fira de referència en formació, ocupació i aquest any també emprenedoria. + info
15/03/13 ANOIA ACTIVA UN PROGRAMA VITAL DE REACTIVACIÓ PER L'ANOIA
La quarta edició del projecte Anoia Activa, liderat per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, ha seguit treballant per aportar dinamització, augmentar la competitivitat i tenir expectatives a la nostra comarca. + info
12/03/13 ANOIA ACTIVA FORMA OPERADORS DE CARRETONS I PLATAFORMA ELEVADORA
Aquest dilluns es va iniciar a La Pobla de Claramunt el curs d’operadors de carretons elevadors i plataforma elevadora, una de les més de deu formacions que ofereix aquesta cinquena edició del projecte Anoia Activa. + info
26/02/13 “ORIENTA'T EN DOS SEGONS”: EL CONSELL COMARCAL CREA UN XAT PER ASSESSORAR ONLINE LES PERSONES A L'ATUR QUE BUSQUEN FEINA O VOLEN FORMAR-SE
És una de les millores introduïdes al web www.anoiaproject.cat, que també centralitza tota l’oferta formativa de l’Anoia, i ajuda els usuaris a trobar el curs que més s’adapta al seu perfil o una empresa on poder fer les pràctiques + info
22/02/13 EL CONSELL COMARCAL OFEREIX SERVEIS D’ORIENTACIÓ LABORAL I DE RECERCA DE FEINA
L’ens anoienc duu a terme projectes per facilitar la inserció laboral i fomentar el contacte entre empreses i ciutadans + info
L'ÀMBIT D'ESTRATÈGIES PER A L'OCUPACIÓ, PRESENT A LA FIRA DE MASQUEFA,

L’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació del Consell Comarcal, present a la Fira Futur de Masquefa

El passat dijous 21 de març, es va dur a terme  la setena edició de la Fira Futur de Masquefa, una Fira de referència en formació, ocupació i aquest any també emprenedoria.

Enguany, la Fira va batre els rècords d’expositors, amb 26 centres, entre universitats, instituts, acadèmies, serveis d’ocupació, institucions i cossos de seguretat, i va rebre al llarg de tota la jornada la visita de diversos centres educatius.

El Consell Comarcal de l’Anoia es va veure representat a la Fira gràcies l’equip tècnic de l’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació, que va disposar d’un estand on es van donar a conèixer tots els projectes que es duen a terme des del Departament.

Al llarg de tot el dia, els tècnics van respondre qüestions referents a l’oferta formativa disponible,  i van poder donar a conèixer a totes aquelles persones interessades els recursos a nivell d’orientació que disposa l’entitat.

L’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació

L’àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació,  va donar a conèixer projectes com “Anoia Activa”, liderat conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada,  que enguany compleix la seva cinquena edició com a projecte. Anoia Activa compta amb una amplia oferta formativa per a persones que estan en situació d’atur, i amb una xarxa consolidada d’agents d’intermediació distribuïts estratègicament en els Serveis d’Orientació Laboral per a l’assessorament de totes aquelles persones de la comarca que necessiten un suport en el procés de recerca de feina.

 

El projecte “Joves per l’Ocupació”, iniciat recentment, també es va veure representat a la Fira. Un programa innovador de formació en alternança amb l’experiència pràctica en empreses, destinat a joves d’entre 16 i 25 anys, en situació d’atur, amb baixa qualificació i/o dèficits formatius. El projecte inclou accions de formació professionalitzadora i possibilitat de pràctiques a empresa, tutories individuals i grupals  per orientació laboral i formativa durant tot el procés i suport en l’obtenció del graduat en ESO.

 

L’àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació disposa també del projecte “Laborateca Comarcal”, que dóna servei a tots aquells municipis que per les seves característiques no disposen d’un servei d’Orientació Laboral. El tècnic del projecte es desplaça als municipis El Bruc, Carme, Vallbona d’Anoia, Els Hostalets de Pierola, Castellolí, La Llacuna, Sant Martí de Tous. La Laborateca Comarcal és un dispositiu d'orientació i inserció laboral que ofereix mesures que facilitin l'entrada al mercat laboral de les persones en situació d’atur de la comarca de l'Anoia.

 

Com a novetat i pioner a la comarca, el Consell Comarcal de l’Anoia ha incorporat nous serveis a la seva pàgina de promoció econòmica (www.anoiaproject.cat), entre ells  un xat online “Orienta’t en dos segons”en què els professionals del Consell atenen al moment les consultes de les persones en atur. El xat estarà en funcionament tots els matins, de 10h a 12h, i els dijous també a la tarda, de 17h a 18h. amb l’objectiu d’oferir més i millors recursos a les persones que es troben en situació d’atur i cerquen informació i assessorament en els àmbits de la formació i l’ocupació.

 

Gràcies a totes aquestes actuacions, el Consell Comarcal de l’Anoia fa una aposta ferma en l’àmbit de la formació i l’orientació laboral i professional a tota la comarca.

 

 

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho